À la carte restaurant

Gevarieerde menukaart

Traditionele Griekse gerechten

Professionele catering

À la carte restaurant

Bij het à la carte restaurant Olympia beleef je een heerlijke Griekse avond. De traditionele Griekse keuken en de gezellige inrichting zorgen ervoor dat jij je in het echte Griekenland bevindt. Of je nu houdt van traditioneel gegrild vlees, vis of vegetarische gerechten: de Griekse keuken heeft voor iedereen wat te bieden. Als à la carte restaurant bieden wij een ruime keuze. Dus kom gezellig langs met je familie of vrienden, en laat je inspireren door de ware keuken van Griekenland.

souvlaki

Komt u bij ons genieten? Maak direct online een afspraak!

Geniet in ons à la carte restaurant van de lekkerste Griekse gerechten

Denk je aan de Griekse keuken, dan denk je waarschijnlijk aan grote stukken gegrild vlees. Dat is niet helemaal terecht, want hoewel het vlees inderdaad een belangrijk deel is van de nationale keuken, heeft Griekenland qua eten nog veel meer te bieden. In ons à la carte restaurant ontdek je dan ook de echte smaken van de Griekse schiereilanden. Neem eens een kijkje op onze uitgebreide en diverse menukaart. Alle maaltijden worden gemaakt met dagverse ingrediënten en met liefde voor de Zuid-Europese keuken. De echte Griekse beleving begint dan ook in ons à la carte restaurant.

Kom je bij ons eten? Maak een reservering!

Wil je een avondje genieten van de echte traditionele Griekse keuken, in de omgeving Boskoop? Dan ben je bij Olympia aan het goede adres. Om er zeker van te zijn dat er plek is, raden we je wel aan om één dag van tevoren te reserveren via onze website. Telefonisch reserveren kan natuurlijk ook. Hiervoor bel je naar 0172-211862. Graag tot ziens!

Bekijk ook:

feestlocatie boskoop | grieks mediterraans restaurant | restaurant open op maandag