Feestlocatie Boskoop

Gevarieerde menukaart

Traditionele Griekse gerechten

Professionele catering

Feestlocatie Boskoop

Ben je op zoek naar een feestlocatie in Boskoop? Kom dan naar Olympia, een gezellig en traditioneel Grieks restaurant in Boskoop. Hier geniet je niet alleen van de lekkerste gerechten, maar je organiseert hier ook een geweldige bruiloft, jubileum of ander feest. Ons restaurant is geheel aangekleed in Griekse sfeer, waardoor jij en jouw gezelschap zich echt in Griekenland wanen. In combinatie met de catering geef je een feest in Griekse stijl!

souvlaki

Komt u bij ons genieten? Maak direct online een afspraak!

Organiseer jouw feest op een unieke feestlocatie in Boskoop

Voor een onvergetelijk feest heb je natuurlijk een unieke locatie nodig. Olympia is de perfecte feestlocatie in Boskoop en de uitgekozen plek voor een authentiek en mediterraans feest. Het pand is te huur voor grote feesten en bruiloften, maar ook voor kleinere feestjes, kinderverjaardagen, en vergaderingen. We hebben bovendien alles in huis om het feest tot succes te maken. Zo hebben we een mooie Griekse aankleding, verzorgen we drank en catering en hebben we een geluidsinstallatie, scherm en beamer. Ons pand is goed te bereiken, met voldoende parkeermogelijkheden, en is ook uitstekend toegankelijk voor de mindervaliden. Kortom, alle staat klaar voor een feestje.

Huur jij binnenkort ons restaurant af?

Wil jij een feest geven bij restaurant Olympia? Een betere feestlocatie in Boskoop en omstreken bestaat niet. Neem dus, liefst ruim van tevoren, contact met ons op via 0172-211862 en vraag naar de mogelijkheden. Je krijgt zo snel mogelijk een bericht van ons. Samen maken we het een feest om nooit te vergeten.

Bekijk ook:

grieks mediterraans restaurant | restaurant open op maandag | trouwlocatie huren