Grieks mediterraans restaurant

Gevarieerde menukaart

Traditionele Griekse gerechten

Professionele catering

Grieks mediterraans restaurant

Wil jij ook een keer eten in een authentiek Grieks mediterraans restaurant? Kom dan eens naar Boskoop. Bij Olympia waan je je in Griekse sferen: de aankleding is traditioneel en op de menukaart prijken de pareltjes van de Griekse keuken. Wij laten je graag kennis maken met een écht mediterraans restaurant. In ons restaurant wordt alles met trots en passie bereid. Je bent van harte welkom om kennis te maken met onze heerlijke gerechten en de gezellige authentieke sfeer.

souvlaki

Komt u bij ons genieten? Maak direct online een afspraak!

Geniet van de lekkerste gerechten in ons Grieks mediterraans restaurant

Hoewel Grieks eten voornamelijk bekend staat om grote stukken vlees, is de keuken wel degelijk rijk en gevarieerd. Natuurlijk serveren we vleesgerechten, maar er is veel meer. Op onze menukaart vind je voor ieder wat wils. Denk aan een kalamaria, tzatziki en dolmades of kies de huisgemaakte moussaka. Wil je van alles wat proeven? Kies dan voor de Griekse tafel waarbij je verschillende Griekse gerechten proeft. Bovendien werken we alleen met traditionele ingrediënten, zoals wijnbladeren, octopus en echte Griekse olijven. Dat belooft een heerlijke Griekse avond te worden!

Maak online een reservering

Ons Grieks mediterraans restaurant is zes dagen per week geopend. Wil je bij ons komen eten? Dan is het aan te raden om een online een reservering te maken, zodat je zeker bent van een tafel. Als je telefonisch wilt reserveren of vragen heeft over allergenen, bel je naar 0172-211862. Graag tot ziens bij Grieks mediterraans restaurant Olympia.

Bekijk ook:

restaurant open op maandag | trouwlocatie huren | uit eten boskoop