Grieks Restaurant Gouda

Grieks Restaurant Gouda

U zocht naar Grieks Restaurant Gouda? Waarom komt u niet in Boskoop genieten van de traditionele Griekse Keuken? Wij serveren al 18 jaar de traditionele Griekse keuken aan onze gasten. Samen met een Grieks interieur en sfeer, waant u zich elke keer weer een bezoek te brengen aan Griekenland. Er is ruime- en gratis parkeergelegenheid aan de achterkant van het restaurant. Reserveer gemakkelijk online via ons online reserveringsformulier.

Extra mogelijkheden Restaurant

Naast een heerlijk avondje uit eten in ons Grieks restaurant, biedt het restaurant ook mogelijkheden voor onder andere het geven van bruiloften, feesten, partijtjes etc. Wilt u meer een zakelijk mogelijkheid? Dan bieden we een afsluitbare ruimte inclusief beamer aan. Kortom, ons restaurant is meer dan een restaurant alleen.

Altijd dagverse ingrediënten

Bij Grieks restaurant Olympia maken we exclusief gebruik van dagverse ingrediënten.
Op deze manier bent u garant van de meest heerlijke- en verse Griekse gerechten en een avondje vol voldoening.

Reserveer online of kom gewoon langs

Wilt u langskomen om heerlijk te genieten bij ons Grieks Restaurant? Reserveer dan gemakkelijk online via het reserveringsformulier of per telefoon. Liever langskomen zonder reservering? Dat is ook geen probleem. Alvast tot ziens bij de #1 Grieks restaurant in regio Gouda

Bij Olympia geniet u van traditionele Griekse gerechten. Bekijk ons menu.

Reserveer snel- en gemakkelijk online via ons reserveringsformulier.

Zie bij de recensies wat onze gasten over ons te vertellen hebben.

grieks restaurant gouda