Recensies

Olympia heeft klanttevredenheid enorm hoog in het vaandel staan. Wij doen ons uiterste best om onze gasten maximaal te laten genieten van het eten en van de bediening. Hieronder onze gasten aan het woord.

Heerlijk gegeten

★★★★★
5 5 1
We hebben heerlijk gegeten met de AH actie. We konden uit vier heerlijke voor-hoofd en nagerechten kiezen. De bediening was uitstekend. Veel persoonlijke aandacht. Jammer dat het op donderdagavond niet zo druk was. Parkeergelegenheid was om de hoek. Ik kan het aan bevelen om hier te gaan eten.

Zeer gastvrij

★★★★★
5 5 1
Zeer vriendelijke mensen lekker eten ,echte grieks eten gegeten het is herhalings vatbaar. Echt een thuis gevoel en gezelligheid.Bedankt Paulo,Diana en Familie ☕️

Heerlijk gegeten

★★★★★
5 5 1
We hebben weer heerlijk gegeten! Het was druk, maar we kregen toch snel ons eten. We gaan zeker nog een keer eten!

Heerlijk gegeten

★★★★★
5 5 1
We genieten elke keer weer van het eten bij Olympia. We vinden het elke keer weer de moeite waard om wat extra kilometers te maken. Er heerst een aangenaam sfeertje en het eten is overheerlijk. Tot gauw!:)

Super gezellig

★★★★★
5 5 1
Gezellige avond gehad! En natuurlijk met dank aan Ineke Adolfs voor de ouzo! Dronkenmansdans speciaal voor ons gedaan! Erg leuk en wij danken jullie voor de erg leuke avond!

Wil je je ervaring delen, vul onderstaand formulier dan in.

Naam
Email
Titel onderwerp
Beoordeling
Uw ervaring