Recensies

Olympia heeft klanttevredenheid enorm hoog in het vaandel staan. Wij doen ons uiterste best om onze gasten maximaal te laten genieten van het eten en van de bediening. Hieronder onze gasten aan het woord.

Super lekker eten!!

★★★★★
5 5 1
Hele geslaagde avond gehad met vrienden.Echt een gezellige dame van de bediening die zeer vriendelijk en behulpzaam was.Uiteraard hebben we met z,n viertjes genoten van het heerlijke eten.Wij komen zeker terug! John&Margot

aanrader

★★★★★
5 5 1
een heerlijke ervaring die alleen in griekenland zelf overtroffen kan worden, een gastvrij ontvangst, heerlijk eten in een leuk retaurant. We komen zeker hier terug. méchri sýntoma

Geweldig

★★★★★
5 5 1
Via Social Deal bij Olympia Boskoop gegeten. Ruime keuze en zeer smaakvol.

heerlijk gegeten

★★★★☆
4 5 1
Heerlijk gegeten, goede,snelle bediening verse ingrediënten,

Kwalitatief goed eten.

★★★★★
5 5 1
Kwalitatief goed eten. Geen al te grote porties, dus alles gaat op. Inrichting vond ik persoonlijk een beetje saai, zag er niet echt Grieks uit. Kale ruimte waardoor het relatief gehorig is en je elkaar af en toe niet kon verstaan. Vriendelijk personeel.

Geweldig

★★★★★
5 5 1
We gaan hier regelmatig een 'vorkje prikken' en wat is het altijd gezellig en goed eten. Ook de koffies zijn top.Heerlijk. Dank je wel weer.

Gewéldig

★★★★★
5 5 1
Onze ervaring was fantastisch. Heerlijk gegeten bravo voor de chefkok. En de bediening formidabel. Goede uitleg over de gerechten. Netjes geserveerd. Bij deze een echte aanrader.

Gezellig rrestaurant

★★★★★
5 5 1
Het is een gezellig thuie komen en heel goed en lekker eten wij gaan alleen naar spiros,diana,paulus,en theadorha toe dank jullie wep voor alle gezelligheid xxxxx

Echte warme griekse ontvangst

★★★★★
5 5 1
Nadat we 10 jaar geleden vertrokken zijn uit Boskoop hebben we wat griekse restaurants in onze huidige buurt geprobeerd. Nergens was de ervaring, het eten (belangrijk) en de sfeer beter als bij Spiros en Diana. Onnavolgbare hartelijkheid en heerlijk, eerlijk eten met een liefde voor griekenland en de mensen die komen eten. Sinds Paulos in de zaak is(zoon) zijn er zeker moderne verbeteringen in de presentatie van de drankjes en het eten zelf, maar het eten is gelukkig nog steeds heerlijk. Het terras buiten is een kleine heerlijke oase in de nederlandse drukte. Een heerlijke plek om te vertoeven onder de druif, die overigens helemaal gebruikt wordt in de gerechten. Kortom alle lof voor deze hardwerkende indrukwekkende familie.

Heerlijk gegeten

★★★★★
5 5 1
We hebben heerlijk gegeten met de AH actie. We konden uit vier heerlijke voor-hoofd en nagerechten kiezen. De bediening was uitstekend. Veel persoonlijke aandacht. Jammer dat het op donderdagavond niet zo druk was. Parkeergelegenheid was om de hoek. Ik kan het aan bevelen om hier te gaan eten.

Zeer gastvrij

★★★★★
5 5 1
Zeer vriendelijke mensen lekker eten ,echte grieks eten gegeten het is herhalings vatbaar. Echt een thuis gevoel en gezelligheid.Bedankt Paulo,Diana en Familie ☕️

Heerlijk gegeten

★★★★★
5 5 1
We hebben weer heerlijk gegeten! Het was druk, maar we kregen toch snel ons eten. We gaan zeker nog een keer eten!

Heerlijk gegeten

★★★★★
5 5 1
We genieten elke keer weer van het eten bij Olympia. We vinden het elke keer weer de moeite waard om wat extra kilometers te maken. Er heerst een aangenaam sfeertje en het eten is overheerlijk. Tot gauw!:)

Super gezellig

★★★★★
5 5 1
Gezellige avond gehad! En natuurlijk met dank aan Ineke Adolfs voor de ouzo! Dronkenmansdans speciaal voor ons gedaan! Erg leuk en wij danken jullie voor de erg leuke avond!

Wil je je ervaring delen, vul onderstaand formulier dan in.

Naam
Email
Titel onderwerp
Beoordeling
Uw ervaring