Restaurant open op maandag

Gevarieerde menukaart

Traditionele Griekse gerechten

Professionele catering

Restaurant open op maandag

Ben je op zoek naar een restaurant dat open is op maandag? Dan kun je terecht bij Grieks restaurant Olympia in Boskoop. Om onze gasten tegemoet te komen, zijn wij op maandag geopend van 17.00 uur tot 23.00 uur. In ons stijlvolle restaurant, dat geheel in Griekse sfeer is ingericht, geniet je van de authentieke Griekse keuken. Of je nu houdt van vlees, vis of groente, onze menukaart is heel divers en heeft voor iedereen wat te bieden. Kom ook een langs in ons sfeervolle restaurant, en laat je verrassen.

souvlaki

Komt u bij ons genieten? Maak direct online een afspraak!

Welk restaurant is open op maandag?

De meeste restaurants in Boskoop zijn gesloten op maandag. Bij Olympia leek het ons handig om onze gasten ook op maandag de mogelijkheid te geven om te komen genieten van een onze Griekse gerechten. Dus ben je op zoek naar een restaurant dat open is op maandag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. We heten je dan ook van harte welkom in ons restaurant – ook op maandag.

Reserveer online of telefonisch je tafel

Omdat ons restaurant open is op maandag, kan het soms druk zijn. Wil je bij ons komen eten, dan is het handig om van tevoren even te reserveren. Dat kan gemakkelijk via onze website of telefonisch via 0172-211862. Reserveer het liefst een dag van tevoren, dan heb je het meest kans dat we nog een tafel voor je vrij hebben.

Bekijk ook:

trouwlocatie huren | uit eten boskoop | zaalverhuur boskoop