Trouwlocatie huren

Gevarieerde menukaart

Traditionele Griekse gerechten

Professionele catering

Trouwlocatie huren

Als je in het huwelijksbootje stapt, wil je natuurlijk een unieke en sfeervolle trouwlocatie huren. Dan kun je uitstekend terecht bij Grieks restaurant Olympia in Boskoop. Hier geniet je niet alleen van de lekkerste gerechten, maar wij verhuren het restaurant ook voor feesten en partijen. Dankzij de traditioneel ingerichte ruimte en de diverse mogelijkheden wat betreft catering, ben je zeker van een unieke bruiloftslocatie in Grieks thema.

souvlaki

Komt u bij ons genieten? Maak direct online een afspraak!

Van alle gemakken voorzien als je deze trouwlocatie gaat huren

Wil deze Griekse trouwlocatie huren? Dankzij de Griekse inrichting wanen jij, jouw partner en gasten zich in het echte Griekenland. Daarnaast brengt de professionele en complete catering iedereen in Zuid-Europese sferen. Dat maakt ons restaurant een prima feestlocatie voor jullie bruiloft. Onze ervaren medewerkers weten precies wat ze te doen staat om jouw feest tot een succes te maken. Zo ben je van alle gemakken voorzien!

Ons restaurant afhuren? Neem contact op

Als je een trouwlocatie wilt huren in Boskoop, helpen wij je graag. Ons restaurant is uitermate geschikt om een trouwfeest te geven. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op via 0172-211862 en samen bespreken we de mogelijkheden. Ben je klaar voor de leukste Griekse bruiloft die jij je maar voor kunt stellen? Wij helpen je graag om je droom werkelijkheid te maken.

Bekijk ook:

uit eten boskoop | zaalverhuur boskoop | a la carte restaurant