Uit eten Boskoop

Gevarieerde menukaart

Traditionele Griekse gerechten

Professionele catering

Uit eten Boskoop

Heerlijk uit eten in Boskoop? Dat doe je natuurlijk bij het Grieks restaurant Olympia. Bij ons geniet je al meer dan 18 jaar van authentieke Griekse gerechten. De goede bereikbaarheid en de ruime parkeergelegenheid maken het makkelijk om ons restaurant te bereiken. Voor een heerlijke avond uit in Griekse stijl hoef je niet verder te zoeken. Uit eten in Boskoop is nergens zo lekker als bij ons, dus kom ook eens bij ons langs.

souvlaki

Komt u bij ons genieten? Maak direct online een afspraak!

Uit eten in Boskoop en op zoek naar een leuk restaurant?

Griekenland is de bakermat van de westerse beschaving. Geen wonder dus dat ook de Griekse keuken een wonder van ideeën en smaken is. Hoewel we in Nederland soms het idee hebben dat Grieken misschien alleen gegrild vlees eten, is in de praktijk niets minder waar. Op de gevarieerde menukaart vind je dan ook een uitgebreide en diverse hoeveelheid vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Weet jij al waar je zin in hebt?

Reserveren doe je gemakkelijk online

Als je besluit om een keer uit te eten, wil je natuurlijk wel zeker weten dat er voldoende plek is in ons restaurant in Boskoop. Gelukkig reserveer je eenvoudig via de website. Wil je liever telefonisch een reservering maken? Dat kan natuurlijk ook. Hiervoor bel je naar 0172-211862. Uiteraard zijn wij via dit telefoonnummer ook bereikbaar bij vragen of meer informatie over allergenen.

Bekijk ook:

zaalverhuur boskoop | a la carte restaurant | feestlocatie boskoop